Interesse om een project met ons te starten?

Terug
05 April 2023

Imagicasa

Wat als een interieurdesigner een opdrachtgever van zichzelf is? 

29 Maart 2023

Timeless Living

In deze reportage toont Bertram een recente verbouwing: die van zijn eigen woning, een ware metamorfose van een bungalow uit 1956 in het bos, gelegen aan de rand van Laren waar ook het atelier van Kabaz gelegen is.

09 Juni 2022

Elle Decoration

Earth calling
Boshut meets hoeve, die volmaakt in de omgeving past. Groot, maar niet aanwezig. Oud barnwood, stalen kozijnen en glas. Alsof het in het bos is neergedwarreld en daar is blijven staan.

17 Maart 2022

Elle Decoration

Hoe onderscheid je jezelf als high-end interieurarchitectenbureau? We vroegen het Bertram Beerbaum.

 

22 December 2021

Elle Decoration

Binnenkijken: een gezinsvilla met rieten dak in Blaricum

11 November 2021

The Art of Living

Kabaz (interieur-) architecten I Van nieuwbouw tot complete verbouwing en metamorfose

11 November 2021

The Art of Living

Kabaz (interieur-) architecten I Van nieuwbouw tot complete verbouwing en metamorfose

11 November 2021

Hoog Design 04

Kabaz transformeerde het in- en exterieur van de bestaande villa tot een plek waar luxe, comfort, rust en beleving op ultieme wijze samensmelten.

14 Juni 2021

Hoog Design

Industrieel-luxe leefkeuken met een robuust karakter.

 

11 Juni 2021

Excellent Wonen & Leven

IN DE PRACHTIGE BUITENRUIMTE ZORGEN ONDER MEER HET DESIGN VAN HET ZWEMBAD, HET POOLHOUSE, DE STIJLVOLLE PERGOLA EN DE RIJKE BEPLANTING SAMEN VOOR EEN SPANNEND EN ESTHETISCH DROOMPLAATJE.

31 Mei 2021

Betaplus

Dit statige Rotterdamse pand ademt met haar art-deco details in exterieur en interieur.

21 Mei 2021

Excellent Wonen & Leven

Kabaz transformeert bestaande woning tot nieuwe droomomgeving. 

02 Maart 2021

Excellent Wonen & Leven

Architectuur, interieur, styling en design vormen volgens Kabaz één geheel. Ruimte, materiaal, kleur, licht en lijnenspel worden op elkaar afgestemd en zorgen samen voor het maximale comfort. Een totaalbeleving, waaraan elk element tot in perfectie bijdraagt en het verschil maakt met zomaar een mooi huis. En precies dát is waar de designers van Kabaz in alle projecten naar zoeken.

28 Januari 2021

Gooische Tam Tam

BALANS DOOR CONTRASTEN
Voor het eerst mag een magazine binnenkijken in het huis van BERTRAM BEERBAUM, CIO* van (interieur)architectenbureau Kabaz. Het in de afgelopen jaren zijn “werkplaats” geweest, waar hij zijn CREATIEVE GEEST de vrije loop kon laten.

*En waar staat CIO nou eigenlijk voor? Bertram lachend: ''Overal op LinkedIn zie je CEO dit en CFO dat. Wat ben ik nou eigenlijk, vroeg ik me een keer af. Dus creëerde ik maar een nieuwe functie: CIO: Chief Imagination Officer.”

18 December 2020

Excellent Wonen & Leven

Enkele jaren geleden vertelde Bertram Beerbaum tijdens een interview met Excellent Magazine dat het hem wel wat leek om eens een luxe jacht in te richten.
Het zijn uiteindelijk opdrachtgevers voor wie Kabaz al meerdere droomverblijven in binnen- en buitenland creëerde, die het mogelijk maakten. 
"Een prachtige opdracht natuurlijk; in samenspraak met de opdrachtgever en de designafdeling van het luxe botenmerk RIVA een jacht van 27,5 meter mee-ontwerpen en inrichten", aldus de mede-eigenaar van Kabaz.

 

25 September 2020

Excellent Wonen & Leven

Tijdens hun eerste kennismaking met het enkele jaren geleden flink gerenoveerde pand, zagen designers Bertram Beerbaum en Romee Willems een huis met prachtige spullen en materialen, maar het ontbrak aan sfeer. “De keuken was prachtig, de vloer eveneens en er waren rijke en fraaie materialen toegepast, maar er was geen sprake van een verbinding tussen de verschillende ruimtes ”, aldus Bertram,  mede-eigenaar van Kabaz. Aan het creatieve en veelzijdige ontwerpbureau de vraag om van dit monumentale en hoofdstedelijke huis een sfeervol thuis te maken. Zonder de sloophamer te hanteren. Getuige de prachtige foto’s én de lovende reacties van de bewoners is Kabaz daar ruimschoots in geslaagd.

 

09 Juli 2020

Gooische Tam Tam

Een metamorfose zonder gedoe
Je huis verbouwen? Dat is best gedoe, zeker als het om een ingrijpende verbouwing gaat. Wat als je dat nou eens van a tot z kon uitbesteden? En nog fijner: dat je van te voren weet wat het gaat kosten, zónder meerwerk of onvoorziene posten? Dat kan. Bertram Beerbaum van Kabaz legt uit hoe.02 Juni 2020

Excellent wonen & leven

De bewoners van de bestaande woning wensten een stijlvol interieur, maar zagen niets in een grondige renovatie. Met een paar relatief kleine bouwkundige ingrepen en nieuw (maatwerk)meubilair en accessoires is het gelukt om de woning een compleet nieuwe look-and-feel te geven. 

08 April 2020

The Art of Living

De living werd getransformeerd naar een comfortabele ruimte, aangekleed met mooie objecten, zoals een heerlijke bank en bijzondere maatwerk kast. Rijke materialen, zoals hout en mooie stoffen, geven het geheel een luxe uitstraling.

08 Oktober 2019

Gooische Tam Tam

Bij het begrip Kabaz-huis denkt iedereen in 't Gooi aan een wit landhuis met donkere elementen, een rieten kap en een strak aangelegde tuin. Toch zijn lang niet alle Kabaz-huizen landelijk en rietgedekt. 

 

02 September 2019

HOOG DESIGN 02

Het was niet de zo bij het veelzijdige bureau horende signatuur die de opdrachtgever naar Kabaz dreef. Ze vertrouwde vooral op de aanwezige creativiteit, het brede dienstenpakket en het inleveringsvermogen van designer Bertram Beerbaum en zijn collega’s.

22 Augustus 2019

The Art of Living

Of het nu gaat om de herontwikkeling van bestaand onroerend goed of om de complete inrichting en styling van een kantoor: steeds vaker verzorgt Architectenbureau Kabaz, bekend om zijn luxueuze en gedurfde ontwerpen, ook zakelijke projecten.

 

 

 

 

04 April 2019

The Art of Living

Het enthousiaste team van 25 specialisten, variërend van architecten, interieurarchitecten en -stylisten tot en met bouwmanagers, heeft alle expertises in huis om totaalprojecten te realiseren.

04 December 2018

Gooische Tam Tam

Al meteen bij de bouw van het nieuwe appartementencomplex werd de binnenhuisarchitect betrokken. Hierdoor kon de oorspronkelijk getekende indeling worden aangepast. Met een prachtig ruimtelijk en symmetrisch resultaat. 

02 Juli 2018

HOOG DESIGN 01

Tot grote tevredenheid werkten de opdrachtgevers al eerder samen met het bekende en toonaangevende interieur- en architectenbureau Kabaz, waardoor ze bekend waren met het hoge kwaliteitsniveau.