09 Juli 2020

Gooische Tam Tam

Een metamorfose zonder gedoe
Je huis verbouwen? Dat is best gedoe, zeker als het om een ingrijpende verbouwing gaat. Wat als je dat nou eens van a tot z kon uitbesteden? En nog fijner: dat je van te voren weet wat het gaat kosten, zónder meerwerk of onvoorziene posten? Dat kan. Bertram Beerbaum van Kabaz legt uit hoe.02 Juni 2020

Excellent wonen & leven

De bewoners van de bestaande woning wensten een stijlvol interieur, maar zagen niets in een grondige renovatie. Met een paar relatief kleine bouwkundige ingrepen en nieuw (maatwerk)meubilair en accessoires is het gelukt om de woning een compleet nieuwe look-and-feel te geven. 

08 April 2020

The Art of Living

De living werd getransformeerd naar een comfortabele ruimte, aangekleed met mooie objecten, zoals een heerlijke bank en bijzondere maatwerk kast. Rijke materialen, zoals hout en mooie stoffen, geven het geheel een luxe uitstraling.

08 Oktober 2019

Gooische Tam Tam

Bij het begrip Kabaz-huis denkt iedereen in 't Gooi aan een wit landhuis met donkere elementen, een rieten kap en een strak aangelegde tuin. Toch zijn lang niet alle Kabaz-huizen landelijk en rietgedekt. 

 

02 September 2019

HOOG DESIGN 02

Het was niet de zo bij het veelzijdige bureau horende signatuur die de opdrachtgever naar Kabaz dreef. Ze vertrouwde vooral op de aanwezige creativiteit, het brede dienstenpakket en het inleveringsvermogen van designer Bertram Beerbaum en zijn collega’s.

22 Augustus 2019

The Art of Living

Of het nu gaat om de herontwikkeling van bestaand onroerend goed of om de complete inrichting en styling van een kantoor: steeds vaker verzorgt Architectenbureau Kabaz, bekend om zijn luxueuze en gedurfde ontwerpen, ook zakelijke projecten.

 

 

 

 

04 April 2019

The Art of Living

Het enthousiaste team van 25 specialisten, variërend van architecten, interieurarchitecten en -stylisten tot en met bouwmanagers, heeft alle expertises in huis om totaalprojecten te realiseren.

04 December 2018

Gooische Tam Tam

Al meteen bij de bouw van het nieuwe appartementencomplex werd de binnenhuisarchitect betrokken. Hierdoor kon de oorspronkelijk getekende indeling worden aangepast. Met een prachtig ruimtelijk en symmetrisch resultaat. 

02 Juli 2018

HOOG DESIGN 01

Tot grote tevredenheid werkten de opdrachtgevers al eerder samen met het bekende en toonaangevende interieur- en architectenbureau Kabaz, waardoor ze bekend waren met het hoge kwaliteitsniveau.