08 Oktober 2019

Gooische Tam Tam

Bij het begrip Kabaz-huis denkt iedereen in 't Gooi aan een wit landhuis met donkere elementen, een rieten kap en een strak aangelegde tuin. Toch zijn lang niet alle Kabaz-huizen landelijk en rietgedekt. 

 

02 September 2019

HOOG DESIGN 02

Het was niet de zo bij het veelzijdige bureau horende signatuur die de opdrachtgever naar Kabaz dreef. Ze vertrouwde vooral op de aanwezige creativiteit, het brede dienstenpakket en het inleveringsvermogen van designer Bertram Beerbaum en zijn collega’s.

22 Augustus 2019

The Art of Living

Of het nu gaat om de herontwikkeling van bestaand onroerend goed of om de complete inrichting en styling van een kantoor: steeds vaker verzorgt Architectenbureau Kabaz, bekend om zijn luxueuze en gedurfde ontwerpen, ook zakelijke projecten.

 

 

 

 

04 April 2019

The Art of Living

Het enthousiaste team van 25 specialisten, variërend van architecten, interieurarchitecten en -stylisten tot en met bouwmanagers, heeft alle expertises in huis om totaalprojecten te realiseren.

04 December 2018

Gooische Tam Tam

Al meteen bij de bouw van het nieuwe appartementencomplex werd de binnenhuisarchitect betrokken. Hierdoor kon de oorspronkelijk getekende indeling worden aangepast. Met een prachtig ruimtelijk en symmetrisch resultaat. 

02 Juli 2018

HOOG DESIGN 01

Tot grote tevredenheid werkten de opdrachtgevers al eerder samen met het bekende en toonaangevende interieur- en architectenbureau Kabaz, waardoor ze bekend waren met het hoge kwaliteitsniveau.