Interesse om een project met ons te starten?

Terug

Excellent Wonen & Leven

Kabaz transformeert bestaande woning tot nieuwe droomomgeving

21 Mei 2021

TOPDESIGNER BERTRAM BEERBAUM – SAMEN MET ANDRÉ DE VOS EN SEF VAN DER PLAS EIGENAAR VAN HET BEKENDE GOOISCHE (INTERIEUR)ARCHITECTENBUREAU KABAZ – BEZOCHT SAMEN MET DE OPDRACHTGEVER TAL VAN TE KOOP STAANDE VILLA’S IN HET GOOI. STUK VOOR STUK PRACHTIGE WONINGEN, MAAR VERLIEFD WERDEN ZE NIET. KABAZ PRESENTEERDE HET ONTWERP VAN EEN NIEUW INTERIEUR VOOR HUN BESTAANDE WONING.

7 doorkijk keuken kamer

4 eetkamer
De verhuisplannen verdwenen als sneeuw voor zon toen het creatieve team van vakmensen hen aan de hand mee nam om samen – de opdrachtgevers zijn zelf ook creatief en hebben oog voor interieur – tot de woning van hun dromen te komen.

De villa werd vergroot en de plattegrond werd aangepast op de leefwijze van het gezin. Hierdoor kreeg het volledige interieur een nieuwe lookand-feel, waarbij tot op de laatste centimeter hun persoonlijke verhaal wordt verteld en aansluit op de vraag achter hun woonwensen.
Door de natuurlijke materialen zoals hout, beton, staal, linnen en natuursteen in combinatie met het gebruikte kleurenpalet en accessoires ontstaat er een stijlvol interieur met een rauw en beachy randje. In het hart van de woning ontwierp Kabaz de keuken. Het natuursteen van het keukenblad zochten de opdrachtgevers samen met Bertram Beerbaum uit in een Italiaanse groeve. In het verlengde van de maatwerk keuken – net als de sfeervolle living voorzien van een haardpartij – situeerde Kabaz de eetkamer.

Zowel de massief houten tafel als de uitnodigende stoelen komen uit de door Bertram Beerbaum ontworpen collectie van Grey7.

walkin closet

Bathroom

Op de eerste verdieping vinden we het luxe privédomein van de opdrachtgevers, een sfeervolle kantoorruimte en de slaapkamers van de kinderen. In deze laatstgenoemde ruimtes droeg de eigenaresse, met haar keuze voor accessoires bij aan de uitstraling van de kamers. In het souterrain ontwierp Kabaz een indrukwekkende extra dressing, waarin net als in de andere woon- en leefruimtes persoonlijke perfectie is gerealiseerd.

5 bureau