Interesse om een project met ons te starten?

Terug

Excellent Wonen & Leven

Moderne villa in parkachtige designtuin

11 Juni 2021

De riante pergola en het luxe poolhouse vormen wat betreft de vormgeving en het materiaalgebruik een knipoog naar het exterieur van de villa en bieden tevens geborgenheid in de tuin, waarbij de open structuur van de pergola de zichtlijnen in de stijlvolle parktuin versterkt. Doordat is gekozen voor een beperkt aantal planten in grote groepen, ontstaat een prettige rust en geborgenheid in de enorme tuin.

poolhouse overview

LEVEND CANVAS
Het imposante zwembad reflecteert de lucht als een levend canvas. “Helaas kunnen we in Nederland niet 365 dagen per jaar van een buitenzwembad genieten, maar wat we hier wél elke dag kunnen, is genieten van mooie luchten. Door het overstromende water en de donkere kleuren van het bad ontstaat als het ware een spiegel, waarin de mooie luchten op prachtige wijze weerkaatsen. Zo zorgt het zwembad ook op dagen dat er niet in kan worden gezwommen voor beleving in de tuin", legt Bertram Beerbaum uit. 

413df2ea0a0e6d573fbaed380aac4621.jpg

ba431360195cb038b97de8a1f62f61c8.jpg

EEN BALANS DOOR CONTRASTEN
De prachtige loungemeubelen van Giorgetti, met in het verlengde het buitenterras, creëren de perfecte setting voor heerlijke dagen en avonden met vrienden en familie. ‘’Door de zwart gebeitste muren van massief red cedar, in combinatie met het toch wel een beetje glamourachtige design van de op maat gemaakte lamp van Brand van Egmond en de exclusieve buitenmeubelen ontstaat er een lekker en fijn geheel. Juist dit maakt het design een beetje spannend. Een balans door contrasten.

PRIVÉ-EILAND
Met de realisatie van een buitendouche - te bereiken via een groen omgeven pad en met palen van accaciahout afgeschermd zorgt Kabaz voor verrassing en spanning in de tuin. Het prachtige kunstwerk in de natuurlijke douchereuimte is van het befaamde Studio Job. Ook aan het speelplezier van de kinderen is gedacht. Door aan een aan de kave grenzende sloot om te graven, is een privé-eiland voor de kinderen gecreëerd, dat onder ander te bereiken is via een heuse kabelbaan. 

doorkijkjedetail playhouse