Terug

Wat we doen

Metamorfose, verbouw en nieuwbouw

Bij Kabaz start elke samenwerking met een gesprek waarin vooral de woonwensen van de opdrachtgever aan de orde komen. Het begin is altijd een lege pagina, of het nou gaat om een 360° complete design of een 180° re-design.

360° project
The complete design

Van eerste schets tot oplevering. Kabaz is bij de 360°-nieuwbouw- en verbouwprojecten het enige aanspreekpunt én de uitvoerende partij. Ruimte – binnen en buiten – licht, vorm, materiaal, kleur en lijnenspel: het wordt net zo lang op elkaar afgestemd totdat alles klopt, tot in het kleinste detail. Het resultaat: totaalbeleving tot in perfectie. Afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, maar in het onmiskenbare handschrift van Kabaz.

180° project
The re-design

Een metamorfose voor een bestaande woning, waarbij het interieur volledig wordt getransformeerd. Geheel volgens de visie van Kabaz, passend en verrassend tegelijk. Het complete proces blijft in één hand en verloopt volgens een strakke planning en inzichtelijke afspraken. Van muren tot vloeren, van kleuren tot stoffen, van kunst tot verlichting en van meubels tot het gelabelde beddengoed.