Interesse om een project met ons te starten?

Terug

HOOG DESIGN 01

Boek

02 Juli 2018

Een totaalbeleving, een thuis

Conform het bestemmingsplan golden op de door de opdrachtgevers gekochte kavel duidelijke restricties ten aanzien van de grootte van een nieuw te bouwen woning. Architect André de Vos, mede-eigenaar van Kabaz, dook in het papierwerk, ging in gesprek met de gemeente en wist uiteindelijk, door op een creatieve wijze om te gaan met de regels, een verbluffend en zeer aansprekend ontwerp te realiseren.

villa-woerden-mgl7060-hdr-bewerkt.jpeg

Tot grote tevredenheid werkten de opdrachtgevers al eerder samen met het bekende en toonaangevende interieur- en architectenbureau Kabaz, waardoor ze bekend waren met het hoge kwaliteitsniveau waarop eigenaren Bertram Beerbaum en André de Vos en hun vakbekwame medewerkers werkzaam zijn. Kabaz kende op zijn beurt de levensstandaard en de persoonlijke woonwensen van de bereisde familie.

mgl7105-hdr.jpg

Waar De Vos bij het ontwerp van het exterieur rekening hield met de overige bebouwing van het landelijk gelegen gebied en koos voor een ingetogen architectuur, is aan de binnenzijde sprake van overweldigende luxe en comfort. De bijzondere woning biedt onder meer ruimte aan een zeer uitgebreide wellness, een fitnessruimte, stijlvolle leefruimtes en een riante woonkeuken. Hier creëerde Kabaz een entresol en situeerde op deze tussenverdieping een werkruimte. Deze twee ruimtes zijn door glas van elkaar gescheiden, waardoor er wel visueel contact mogelijk is, maar er toch sprake is van privacy.

mgl7095-hdr.jpg

Eén van de vele blikvangers in de villa is de als wijnklimaatkamer ingerichte kelder. De treden van de natuurstenen trap lopen als het ware door het glas de kelder in en doen dienst als luxe plateaus waarop de wijnen staan. In de woning zijn veel natuurlijke, warme en rijke materialen toegepast. Zo zien we onder meer hout, leer, blauwstaal en natuursteen. Dit in combinatie met de grote, stoere vormen en de chique detaillering maakt het luxe verblijf tot een hoogwaardige creatie van Kabaz.

mgl7325-hdr.jpg