Back

VILLA

 

S1

Villa S1 Exterieur

Villa S1 Living

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

S1

Villa S1

Foto Villa S1 - hal

Foto Villa S1 - hal

Client’s wish
A spacious, attractive kitchen where you can dine with family and friends. With a great lighting plan for the entire house, a bright living room and several spaces for art.

Executed by Kabaz
A total transformation! From a house that felt oppressive to a spacious place with an abundance of light and openness. The large kitchen has been given a central place in the house, and earthy tones and natural materials were used to make the house feel warm and welcoming.

Details
The new entrance is the connection between the house and the annexe. The restyling has given the entrance a rugged character. The entire interior now forms a single, cohesive unit.

Villa S1 Slaapkamer

Villa S1 Gang

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1

Villa S1 slaapkamer twee

Villa S1 slaapkamer twee gang