Interested to start a project with us?

Back

HEY YOU, BEN JIJ DÉ CONTENT CREATOR DIE ONS TEAM KOMT VERSTERKEN?

Kabaz is het ontwerp- en bouwmanagementbureau op het gebied van interieur en architectuur onder leiding van Bertram Beerbaum, André de Vos en Sef van der Plas. Dagelijks werken we met 24 medewerkers aan het ontwerp én de realisatie van exclusieve woningen en kantoren in Nederland en daarbuiten. Regelmatig werkt Bertram Beerbaum ook samen met specialisten om zijn visie te vertalen in specifieke productdesigns. Uit deze samenwerkingen ontstaan dan vernieuwende collecties. Neem bijvoorbeeld de CONNECT-bank voor Bryck en zijn deurbeslag voor Formani. Inmiddels is Kabaz een bekende en toonaangevende speler in de wereld van interieur en architectuur. In het hart zijn en blijven we echter een team van creatieve dienstverleners dat zich het liefst bezig houdt met het vertalen van ruimtelijke wensen naar een totaalbeleving, een thuis.

LOOKING FOR…
Voor Kabaz en het personal brand Bertram Beerbaum zijn wij op zoek naar een content creator voor minimaal 24 uur. Als content creator ben je onze spin in het web voor de communicatie met onze doelgroep. Online publicaties, Insta feed, Facebook campagnes, scherpe quotes, je draait je hand er niet voor om. Met jouw gevoel voor branding weet je als geen ander hoe je onze merken moet uitdragen. Je bent een specialist in het maken van video content en kan niet wachten om de mooie projecten van Kabaz op beeld vast te leggen. Daarnaast heb je affiniteit met de interieurbranche. Hierdoor weet jij als geen ander hoe je onze doelgroep kan inspireren.

THE JOB…
Je ontwikkelt vanuit de projecten en de design filosofie van Kabaz en Bertram Beerbaum impactvolle content en publiceert dit via de diverse on- en offline kanalen (denk aan de websites, socials, Google, persberichten, bouwbord en het portfoliomateriaal bij oplevering). Dit met als doel de autoriteit en zichtbaarheid van Kabaz te vergroten bij de diverse doelgroepen.

SKILLS…
Vakinhoudelijke kennis en oog voor detail vragen wij niet alleen aan onze ontwerpers, maar ook aan jou. Onze ideale kandidaat heeft tenminste 3 jaar relevante ervaring in het high-end lifestyle segment waarin wij met Kabaz en het merk Bertram Beerbaum opereren vanuit klant- of bureauzijde. Je vertaalt moeiteloos het verhaal van mooie merken naar impactvolle content. MBO of HBO opgeleid, bij voorkeur in de studierichting Communicatie en Multimediadesign. Ervaring met social, offline- en online media is een must! Daarnaast ben je een Adobe-goeroe met kennis van programma’s zoals InDesign, Illustrator, Photshop, Premiere Pro en After Effects. En uiteraard heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

THE OFFER…
Ben jij die hands-on professional met een creatief hart die ownership neemt en tegelijkertijd het grotere geheel bewaakt? Wij bieden je graag een uitdagende job met passend salaris in een creatieve werkomgeving in de wereld van design. Je werkt samen met een gezellig team van collega’s in Laren én Hilversum. 

CONTACT…
Mail je ons wanneer je denkt dat jij onze man of vrouw bent? Stuur je CV en motivatie naar info@kabaz.nl. Wij horen graag van je! 

Kabaz