Back

Villa

 

TM8

Villa TM8

Client’s wish
To create a completely new look and feel for the existing home. Certain characteristic elements, such as the stained-glass windows in the entrance, were preserved and became a part of the entire interior. In addition, the client wanted more living space so that there was enough space for a fitness room, cinema, game room and a bar with a wine cellar.

Executed by Kabaz
A complete transformation of the existing residence, including the design and installation of a new cellar, a garden with an annexe and a swimming pool.

Details
- A courtyard basement connected to the rest of the garden and the lounge area
- The pool has been tiled in natural stone in a herringbone pattern
- The stained-glass windows in the hall have been combined with dark, warm colours, which creates an exciting and pleasant whole
- The new position of the fireplace has given the kitchen an open character

outdoor

outdoor

Villa TM8 outside

Villa TM8 outside

Villa TM8

Villa TM8 woonkamer

Villa TM8 woonkamer

Villa TM8 living

Villa TM8 living

Villa TM8

slaapkamer

badkamer

TM8

zwembad

Villa TM8

Villa TM8 slaapkamer

Villa TM8 slaapkamer

Villa TM8

badkamer

living

Villa TM8 gym

Villa TM8 gym

Villa TM8 bar

Villa TM8 bar

Villa TM8 game