Back

Townhouse

 

O13

huiskamer

lampen

Client’s wish
To create a warm, welcoming atmosphere in which the interior is a harmonious whole.

Executed by Kabaz
The transformation of a stately mansion in Amsterdam. The goal of this project was to create the perfect balance and connection between different spaces.

An imposing entrance, fitted with elongated panelling that, in combination with the carpet runner, makes the room feel much longer. The view is extended, and attention is drawn to the end of the corridor. Elegance, opulence and sophistication are the keywords for this space.

In the living room and kitchen, three deco panels made of steel frames and inlaid with a patchwork of suede have been placed on the long wall. These panels also offer space to place personal objects and to ensure a cosy atmosphere.

You will find an oasis of peace and security in the basement, where tension was created by using different materials. The optimal place to relax.

Details
The repetition of three steel deco panels, inlaid with a patchwork of suede, ensures coherence and connection between the living room and kitchen.

eettafel

hal

detail extra

basement

detail sfeerbeeld

detail sfeerbeeld

detail sfeerbeeld

Townhouse 013

Townhouse 013

Townhouse 013

Townhouse 013

Townhouse 013