Back

Townhouse

 

H19

Townhouse H19 - Keuken

Townhouse H19 - Hal

Townhouse

Townhouse H19

Townhouse

Townhouse

Townhouse H19 - Walk-in closet

Design crowned with a 5-star 2019 European Property Award

Client’s wish
Giving space to colourful art in contrast to the black and white decor. Privacy and safety.

Executed by Kabaz
A complete transformation from a dark, closed-in residence to a spectacular mansion with abundant light, space, openness, a connection with the outdoors and exciting materials. The basement was deepened throughout, the rather closed rear facade was replaced by a large, steel-framed glass front, and the storage room and garage have been converted into a large kitchen.

Details
- A transparent mezzanine
- Powerful blue steel staircase
- Unique customisation – caiman leather in a patchwork pattern
- Bar top made of petrified Indonesian wood

Townhouse H19 - Living

Townhouse H19 - Keuken

Townhouse H19 - Badkamer

Townhouse H19 - Toilet

Townhouse

Townhouse

Townhouse

Townhouse

Townhouse

Townhouse

Townhouse

Townhouse H19 living

Townhouse H19 hall

Townhouse H19 bathroom

Townhouse H19 stairs