Interested to start a project with us?

Back

CREATOR OF EXCEPTIONAL HOMES

 

KABAZ

ABOUT

Bij Kabaz vormen architectuur, interieur, styling en design samen één geheel. Het bekende Gooische (interieur-) architectenbureau, onder leiding van Bertram Beerbaum, André de Vos en Sef van der Plas, werkt met een team van bevlogen en ervaren specialisten die niet alleen het creëren, maar ook het regisseren en uitvoeren graag voor hun rekening nemen.

De exceptional homes die Kabaz creëert, zijn altijd kenmerkend. Het is een gesamtkunstwerk: een samenspel van elementen die optimaal op elkaar zijn afgestemd. In de ontwerpen balanceren we graag op het randje. Door die spanning in de ontwerpen, in de interieurs en in het design van Kabaz worden alle zintuigen geprikkeld.

Living

HOW WE WORK

Het creëren van een comfortabele woonomgeving staat voor ons centraal. Juist daarom beseffen wij als geen ander dat de bouwwerkzaamheden overlast voor de omgeving kunnen veroorzaken. Wij doen ons uiterste best om dit gedurende de gehele periode tot een minimum te beperken. Er zijn afspraken gemaakt over radio’s op de bouw, parkeren in de straat en het herstellen van eventueel stuk gereden grasperken. Indien er tijdens de bouwperiode werkzaamheden moeten gebeuren die voor de omgeving belangrijk zijn om te weten, dan zullen wij die vooraf kenbaar maken.  

Indien er vragen zijn over een van onze projecten is onze office manager Marguerite Gillet bereikbaar via info@kabaz.nl of telefonisch via +31 356 284 044.

stairway

KABAZ ATELIER

Een voormalige garage en kunstgalerie in Laren is getransformeerd tot het inspiratie-atelier van Kabaz, waar liefhebbers van architectuur, interieurdesign en wonen hun hart kunnen ophalen.

Brink 9
1251 KR Laren (NH)
T: +31 356 284 044
E: laren@kabaz.nl

OPENINGSTIJDEN
maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.30 uur
zaterdag: op afspraak

Atelier