Interesse om een project met ons te starten?

Terug

Townhouse

 

O1

Wens opdrachtgever
Een warme huiselijke sfeer creëren waarbij het interieur één kloppend geheel is.

Realisatie door Kabaz
Een metamorfose van een statig herenhuis in Amsterdam. Het doel voor dit project was om de perfecte balans en verbinding te creëren tussen verschillende ruimtes.
Een imposante entree, voorzien van een langgerekte lambrisering die in combinatie met de loper de ruimte gevoelsmatig langer doet lijken. Het zicht wordt verlengd en de aandacht wordt getrokken naar het einde van de gang. Elegantie, luxe en verfijning vormen de sleutelwoorden voor deze ruimte. 
In de woonkamer en leefkeuken zijn op de lange wand drie deco panels geplaatst, opgebouwd uit stalen frames, ingelegd met een patchwork van suède. Deze deco panels bieden ook ruimte om persoonlijke objecten neer te zetten en de huiselijke sfeer te waarborgen.
Een oase van rust en geborgenheid vind je in het souterrain  waar door het gebruik van verschillende materialen “spanning” werd gecreëerd. Dé ultieme plek om te ontspannen.

Bijzonderheden
De herhaling van drie stalen deco panels - ingelegd met een patchwork van suède - zorgt voor een samenhang en verbinding tussen de woonkamer en leefkeuken.

Townhouse 013

Townhouse 013

Townhouse 013

Townhouse 013

Townhouse 013