Interesse om een project met ons te starten?

Terug

Office

 

A2

Office A2

Office A2

Office A2

Office A2

Wens opdrachtgever
De eerste indruk moet imponerend en professioneel zijn bij de klanten. Het kantoor van de fabriek heeft een vrij steriel en zakelijke uitstraling, maar dit ziet de opdrachtgever graag anders. Daarnaast is het van belang dat de nieuwe ontvangstruimte multifunctioneel dient te zijn. Er worden vergaderingen met zowel grote als kleine groepen gehouden én proeverijen georganiseerd met een professionele chef-kok.
 
Realisatie door Kabaz
Er is een stoere, doch warme sfeer neergezet door middel van zachte rijke grijstinten en bijzondere luxe materialen. Denk hierbij aan leren tafelbladen, stalen maatwerk kasten met glazen deuren, met de hand zwart gebrande wandplanken op basis van een eeuwenoude Japanse techniek en grove bakstenen wand met een laser gefreesd stalen logo.
 
De afdeling van deze fabriek is verdeeld in twee ruimtes. De vergaderruimte is voorzien van meerdere zithoeken zodat het aan de multifunctionele ruimte kan voldoen. Een zeer grote vergadertafel zodat er met groepen vergaderd en gedineerd kan worden. Een koffiebar met een hoge bartafel en een kleinere zithoek voor werkoverleg. Deze ruimte heeft een prettige akoestiek door het speciale spuitwerk op het plafond. Ook is er met het lichtplan veel aandacht besteedt aan de hoge kwaliteit verlichting, zodat er bij elke samenkomst een juiste sfeer wordt neergezet.
 
De professionele keuken is voorzien met onder andere een BBQ-corner waar een chef-kok proeverijen kan verzorgen. Het kookeiland heeft een lange bar zodat klanten kunnen zien hoe het eten bereid wordt. Met een knipoog naar de antieke keukens zijn de ‘zwartjes’ tegels op de achterwand een variant op de historische Hollandse ‘witjes’.
 
 
Bijzonderheden
Bij binnenkomst lijkt het op een entree van een exclusief restaurant, dit vanwege de gang met see-through wijnkasten en de toepassingen van bijzondere luxe materialen. 

Office A2

Office A2

Office A2

Office A2

Office A2

Office A2

Office A2