Interesse om een project met ons te starten?

Terug

VILLA

 

M9

Wens opdrachtgever
Een moderne en ruimtelijke villa, die van alle luxe is voorzien voor het hele gezin. Het ontwerp dient hierbij zowel strak als sfeervol te zijn.

Realisatie Kabaz
Deze villa bestaat uit drie woonlagen en biedt een zeer ruime begane grond met een woonkamer, eetkamer en een familiekeuken die met elkaar in verbinding staan. Tevens bevindt zich op de begane grond een privé suite met daarin de master bedroom, een riante walk-in closet en een badkamer. Deze slaapkamer heeft grote glaspartijen, zodat er met volle teugen genoten kan worden van de omliggende tuin, het terras en het bijbehorende buitenzwembad.

In het souterrain bevindt zich een sport- en wellnessruimte, een game room, een wijnkamer en een gastenverblijf. Door de grote glazen pui wordt ook het souterrain voorzien van volop daglicht. 

Doordat de tuin is uitgegraven, vloeien buiten en binnen naadloos in elkaar over. Hierdoor betreed je vanuit de wellness direct het buitenterras. In de hoofdentree van de villa bevindt zich een grote vide met een maatwerktrap. Bovenaan de trap geeft een lange en brede corridor toegang tot de kinderslaapkamers en -badkamers. Op de zolderverdieping bevindt zich een extra  gastenkamer met aansluitend een badkamer.

Details

  • Een belangrijk element in de architectuur zijn de repeterende natuursteen gevels.
  • Aandacht voor energiezuinigheid, waarbij de zonnepanelen naadloos over gaan in de leien dakafwerking.
  • In het ontwerp werd  gekozen voor veel grote puien, die van vloer tot plafond reiken.

P2

P2

P2

P2

villa P2

villa P2

villa P2

villa P2

villa P2