Interesse om een project met ons te starten?

Terug

Spant

 

Bussum

Wens opdrachtgever
Het Spant wilde de grote hoofdzaal verbouwen, waarbij duurzaamheid, innovatie en het werken met lokale partijen een belangrijk punt was. 

Realisatie Kabaz
De entree is ontworpen om de theater experience al te starten. Het voelt alsof je door de artiesteningang naar binnen gaat. De hal is hier vergroot en met spiegels aan de wanden en het plafond afgewerkt. In de wanden is ledverlichting verwerkt, wat in lijn is met de verlichting in de zaal.

In de zaal is een uniek, duurzaam en eigentijds concept gerealiseerd. Het ontwerp is tot stand gekomen door grote driehoek panelen toe te passen die zowel naar binnen als naar buiten duiken. De panelen zijn afgewerkt met lokaal geworven leer, welke door zijn repeterende repetitie vanuit diverse plaatsen een eigen beeld geeft. Om zowel diepte te geven en elke ervaring uniek te maken, is er speciaal ledverlichting in de panelen toegepast. Voor elke theatershow, voorstelling of congres kan zo een unieke totaalbeleving gerealiseerd worden. Voor de stoelen is er afgestapt van theater rood en is er gekozen voor koningsblauw. De stoelen zijn afgewerkt met messing stoelnummers, wat ook weer mooi terugkomt in de portalen en zaalnummers.

Bijzonderheden

  • Akoestische leren panelen
  • Plafondrand is volledig aangepast met houten panelen
  • Messing zaal- en stoelnummers en portalen