Interesse om een project met ons te starten?

Terug

Villa

 

E1

Wens opdrachtgever
Een opdrachtgever van Kabaz was dit keer op zoek naar een familiehuis, met daarbij de mogelijkheid voor het bouwen van een tweede woonhuis op hetzelfde perceel. Kabaz heeft hierbij meegekeken bij de zoektocht en kwam uit op een split level woning met aansluitend een tandartsenpraktijk.

Realisatie Kabaz
Het project is volledig door Kabaz ontworpen en gerealiseerd. Van het ontwerp tot aan het uitzoeken van de kunst. De opdrachtgever is hierin volledig ontzorgd.

Het exterieur is intact gebleven maar esthetisch aangepast. De steenstrips zijn per stuk aangebracht op de gevel, met donker stukwerk en donkere kozijnen, zodat de woning volledig opgaat in de omgeving. In het interieur is er gekozen voor rijke materialen met zachte kleuren en is er spanning opgezocht met diverse harde materialen zoals natuursteen en hout. De eetkeuken is vergroot, waardoor er een grote open keuken annex living ontstaat. Om de keuken optisch te verdubbelen is er achter het werkblad een spiegel aangebracht. Daarnaast wordt het indoor- outdoor gevoel vergroot door de raampartijen die volledig opengezet kunnen worden en direct toegang geven naar het terras, het zwembad en de jacuzzi. Het poolhouse heeft een dressingroom en is voorzien van een bar voor feesten en partijen.

Bijzonderheden

  • Hoofdslaapkamer annex badkamer en vanity room
  • Chill ruimte voor de kinderen inclusief bar en gameroom
  • Tweede woning van alle gemakken voorzien voor familieleden