Interesse om een project met ons te starten?

Terug

Villa

 

M4

Wens opdrachtgever
Samen met de opdrachtgever is er gezocht naar het perfecte familiehuis met een groot perceel. Een tuin met diverse doorkijkjes waar ook de privacy gewaarborgd kon worden. De opdrachtgever werd verliefd op het karakteristieke huis met unieke vormen en rieten kap.

Realisatie Kabaz
Het exterieur is zoveel mogelijk intact gebleven, maar van binnen is de gehele indeling en routing aangepast. In de gehele woning is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke tinten, materialen en structuren. Alles staat in connectie met elkaar, maar kan indien gewenst afgesloten worden, zodat de privacy in de diverse ruimtes gewaarborgd kan worden.

Er is een grote open hal met veel lichtinval door de toegepaste vide. De trap is aangepast, zodat deze er royaler uitziet. Door de bijzondere afwerking van suéde latten, wordt de hoogte van de ruimte geaccentueerd en de akoestiek geoptimaliseerd. In de living is een nieuwe haard toegepast met travertin en eikenhout. Panelen kunnen open en dicht, zodat de tv niet de center in de living hoeft te zijn. De bibliotheek is dusdanig ingericht, zodat hier gestudeerd en/of gewerkt kan worden. Door de mooie doorkijkhaard staat de bibliotheek in verbinding met de omliggende ruimtes. In de orangerie zijn flinke raampartijen, die uitkijken over de tuin. De royale keuken bevat een dining en een familie lounge, waarbij de maatwerk wijnkast tevens als roomdivider fungeert. Ook deze ruimte staat direct in contact met de tuin, veranda, zwembad en bijgebouw met fitnessruimte, badkamer en buitenkeuken.

Bijzonderheden

  • Door de nieuwe routing in het huis, met taatsdeuren en doorkijkhaarden staan de diverse ruimtes in verbinding met elkaar
  • De boomstam voor de eettafel is speciaal uitgezocht en op maat gemaakt voor de dining, zodat de rondingen van het huis worden benadrukt
  • Een mirrortv, zodat je deze enkel wanneer de tv aanstaat deze ziet
  • Souterrain met speelruimte voor de kinderen, bijkeuken, werkkamer en cinema
  • Tuin met speelzone; speelhuis, boomhut, voetbalveld en trampoline