Interesse om een project met ons te starten?

Terug

Villa

 

B27

Wens opdrachtgever
Voormalig tuincentrum locatie herstellen naar het landschapseigen gebied. Een ingetogen woning met voldoende privacy. Een familiewoning, waarbij het buitenleven én gezelligheid met veel mensen over de vloer centraal staat.

Realisatie Kabaz
Het staat in een gebied waar in het verleden vooral landgoederen stonden. Een aantal zijn er in de tijd van de oorlog verloren gegaan. Om de locatie te herstellen naar het landschapseigen gebied is er voor het gehele terrein is er een landschapsarchitect geweest om een natuurlijke oase te maken, passend van oudsher in het gebied, zoals duinen, poeltjes en bloemrijk gras. De woning staat iets hoger, zoals een terp, en er is een vrij lange oprijlaan met een groot hekwerk geplaatst. Door de rieten kap en de zachte tinten blend de woning in dit fijne natuurgebied. 

De wens van de opdrachtgever is naast een woonkamer en woonkeuken met bijkeuken op de begane grond dat hier ook de ouderslaapkamer met badkamer en werkkamer wordt gesitueerd. Op de verdieping is alleen een appartement voor de dochter, een logeerkamer en een wasruimte gesitueerd. Het souterrain geeft plaats aan ontspanningsruimte met bar, een cinema en een sportruimte

Bijzonderheden
- Een grote studio van alle gemakken voorzien voor hun dochter
- In de ontspanningsruimte is een akoestische wand toegepast met een geïntegreerd deurstel naar de cinema.
- De deuren vanuit de hal naar de woonkamer en de slaapkamer zijn speciaal ontworpen net als de trapleuning afgewerkt met leder.
- Indoor en outdoor padelbaan.