Terug

Lakeside villa

B12

Wens opdrachtgever
Het realiseren van een villa op maat waarvan het interieur moet baden in daglicht, omgeven door een tuin die rust en privacy waarborgt. Natuurlijke tinten en materialen, in het bijzonder gekapt natuursteen, stalen kozijnen en veel glas.

Realisatie
Een grote, lichte en ruimtelijke villa die door de indeling en beplanting van de tuin geen inkijk heeft van de straatkant, noch van de waterkant. Een grote wooneetkeuken die uitzicht biedt op de Plassen en verbonden is met het boothuis. De straatkant is functioneel ingericht met een werkkamer en garage. In het ertussen gelegen atrium bevindt zich de lichte leefruimte met onder meer de woonkamer en de trap naar de verdieping.

Details
- Maatwerkinterieur in donkere tinten
- De uitstekende traptreden in het atrium
- Met leer beklede deuren