Terug

Villa

Z20

Wens opdrachtgever
Een rietgedekte villa qua karakter passend in een landelijke omgeving en ontworpen voor het hele gezin.

Realisatie Kabaz
De villa bestaat uit drie woonlagen en is van alle gemakken en luxe voorzien. De gastenverblijven zijn gesitueerd in het bijgebouw gelegen naast het woonhuis.

Het souterrain is voorzien van een sport- en wellnessruimte, een bioscoop, een wijnkamer, en een gastenverblijf. In de luxe wellness loopt de binnenruimte naadloos door in de buitenruimte. Op het aansluitende terras bevinden zich ligbedden, een buitendouche en een jacuzzi. Door het terras te verlagen ten opzichte van de omliggende tuin krijgt ontstaat er een intieme sfeer. Via een imposante trap staat het terras in verbinding met de hoger gelegen tuin.

Op de begane grond is veel aandacht besteed aan het uitzicht vanuit de woonruimtes. De zichtlijn vanuit de woonkamer geeft een vergezicht over het terras, het zwembad en het daarachterliggende poolhouse. De riante familiekeuken heeft een grote open kap waar een prachtig op maat gemaakte kroonluchter de eettafel verlicht. Op de begane grond bevindt zich in een privé suite de masterbedroom met een riante walk-in closet en badkamer.

De bovenste etage biedt ruimte aan de kinderslaapkamers, met elk hun eigen badkamer.

Details
- Veel meubelmaatwerk
- In de leefkeuken is de kopgevel één grote glaspartij. Daarbij zijn lamellen aan de buitenzijde toegepast om het zonlicht te filteren
- Gebruik van rijke materialen
- Belangrijke details in het tuinontwerp zijn de zorgvuldig geplaatste waterelementen