Terug

Villa

W10

Wens opdrachtgever
Een comfortabel familiehuis in een groene oase, waar je kan genieten van het buitenleven en vaak en lang kan natafelen met familie en vrienden.

Realisatie door Kabaz
Zonder de indeling te veranderen is het een totale metamorfose geworden waarbij gebruik werd gemaakt van maatwerk kasten met luxe materialen als suède en natuursteen. Door het gebruik van opbouw armaturen zijn de zichtlijnen in het interieur versterkt. Vanuit iedere ruimte is rekening gehouden met de doorkijk naar naastliggende ruimtes, maar ook naar buiten. De ruime tuin is flink onder handen genomen, het zwembad heeft een nieuw dek gekregen, er is een voetbalveld aangelegd maar ook een riante buitenkeuken. Om voldoende privacy te creëren is er zes meter hoge bamboe geplaatst. 

Bijzonderheden
Ook zonder volledige verbouwing, maar met een goed plan, waarbij indeling, maatwerk, kleuren, materialen en verlichting onderdeel uitmaken van de totaalbeleving, werd door middel van een totale metamorfose het gewenste droomhuis gerealiseerd.

W10 Villa