Interesse om een project met ons te starten?

Terug

Lakeside villa

 

B1

Lakeside villa B1

Wens opdrachtgever
Een garage voor een klassieke auto verzameling.

Realisatie Kabaz
Een Lakeside villa met een ruime garage, die tevens als expositieruimte fungeert. Aan de buitenzijde zijn de garagedeuren in het metselwerk verborgen en vanuit de entree zijn er verschillende doorkijkjes, waardoor een glimp van de car specials zichtbaar is. 

Vanuit de entree zie je direct de open living met vide en kamerhoge raampartijen en een zeven meter hoge haard. Als een levend schilderij kijk je naar het samenspel van bewegende elementen; het verre zicht, de weerspiegeling van de wolken in het water, de natuur in haar verschillende jaargetijden en de ronde armaturen die de grote ruimte vullen en een schaduwspel creëren. In de keuken wordt gebruik gemaakt van Tabu, natuursteen en dit is verfijnd met bronze detaillering. Vanuit de dining is er zowel zicht op het water als op de diverse vertrekken.
 

De lakeside villa is voorzien van een complete wellness, met zwembad, hammam, op maat gemaakte sauna en lounge. Vanuit de mist en regendouche kijk je uit over de glazen corridor en fitness ruimte.