VILLA

B15

Wens opdrachtgever
Creëer meer ruimte zonder al te grote bouwtechnische ingrepen. En: haal meer gebruikscomfort uit elke ruimte. Laat beide ruimtes op de begane grond beter tot hun recht te laten komen, om meer van de totale ruimte te kunnen genieten.

Realisatie door Kabaz
Een analyse van de ruimtes leerde dat in het weghalen van een dominante haard, het afsluiten van de ene doorgang en het vergoten van een andere het antwoord voor de begane grond lag besloten.

Door een herindeling van de woonkeuken en het realiseren van een royale verbinding tussen woonkamer en keuken, is niet alleen de functionaliteit geoptimaliseerd maar is ook een enorme impuls gegeven aan de sfeer in het huis.

Door het herinrichten van de ruimtes en het creëren van nieuwe verbindingen, zijn de slaapkamers leuker en makkelijker in gebruik.

Details
De beleving van ruimte en comfort is totaal veranderd. De hal en het trappenhuis functioneren in de nieuwe hoedanigheid als een verbindende factor tussen de verdiepingen.